Despre noi

[breadcrumb]

Cantina studențească, are o tradiție de peste cincizeci de ani și rămâne unul dintre locurile dragi studenților ULBS datorită preparatelor delicioase pe care le pot servi, dar și datorită atmosferei calde, prietenoase, pe care o găsesc aici.

Ne-am asumat misiunea de a oferi studenților și angajaților universității oportunitatea de a se bucura de servicii de servire a mesei, de cea mai înaltă calitate.

Cantina dispune de o capacitate de 150 de locuri pe serie și este deservită de un personal bine pregătit, motivat și dedicat muncii pe care o desfășoară. Studenții și angajații universității au posibilitatea de a servi masa în incinta cantinei, á la carte, sau în regim take away.

Diversificarea gamei de preparate oferite, constituie o preocupare permanentă a personalului cantinei studențești și a însemnat introducerea în meniu a unui număr de 28 de preparate noi în ultimul an, atât din bucătăria tradițională românească, cât și din bucătăria internațională.

Salatele din legume proaspete, mâncărurile cu verdețuri și legume, pastele și preparatele din carne sau rețetele cu quinoa, bulgur sau cușcuș, toate acestea au fost alegeri inspirate, foarte apreciate de clienții cantinei. De asemenea, dulciurile preparate în cantină – crema de zahăr ars, tortul de mere, prăjiturile cu fructe, cornulețele, plăcinta cu brânză, gogoșile, s-au bucurat de un real succes.