Cantina Restaurant

Cantina studențească, are o tradiție de peste cincizeci de ani și rămâne unul dintre locurile dragi studenților ULBS datorită preparatelor delicioase pe care le pot servi, dar și datorită atmosferei calde, prietenoase, pe care o găsesc aici.

Ne-am asumat misiunea de a oferi studenților și angajaților universității oportunitatea de a se bucura de servicii de servire a mesei, de cea mai înaltă calitate.

Cantina dispune de o capacitate de 150 de locuri pe serie și este deservită de un personal bine pregătit, motivat și dedicat muncii pe care o desfășoară. Studenții și angajații universității au posibilitatea de a servi masa în incinta cantinei, á la carte, sau în regim take away.

Diversificarea gamei de preparate oferite, constituie o preocupare permanentă a personalului cantinei studențești și a însemnat introducerea în meniu a unui număr de 28 de preparate noi în ultimul an, atât din bucătăria tradițională românească, cât și din bucătăria internațională.

Salatele din legume proaspete, mâncărurile cu verdețuri și legume, pastele și preparatele din carne sau rețetele cu quinoa, bulgur sau cușcuș, toate acestea au fost alegeri inspirate, foarte apreciate de clienții cantinei. De asemenea, dulciurile preparate în cantină – crema de zahăr ars, tortul de mere, prăjiturile cu fructe, cornulețele, plăcinta cu brânză, gogoșile, s-au bucurat de un real succes.

Pentru studenți am diversificat modalitățile de plată, prin introducerea, pe lângă plata cu cardul de student, a plății cu cardul bancar, la cantină. Angajații universității dispun de o nouă platformă de plată online, disponibilă la adresa: https://cantina.ulbsibiu.ro, serviciu ce va fi, în viitor, disponibil și pentru studenți.

Cantina Studențească asigură servicii de catering, pentru mese organizate cu prilejul unor manifestări științifice sau artistice care se desfășoară  în universitate, sau pentru evenimente private.

  • Pentru mesele festive, organizate cu ocazia diferitelor evenimente, vă oferim o gamă largă de meniuri, pe care le putem adapta cerințelor  dumneavoastră. Gustos, proaspăt, sănătos sunt cuvintele care descriu produsele realizate de către personalul cantinei studențești. Nelipsite în meniurile noastre sunt salatele, preparatele din carne sau pește, diversele sortimente de brânză proaspătă de la producătorii locali, sau rețetele cu quinoa sau bulgur.
  • Coffee break-urile organizate cu prilejul unor manifestări științifice, sau culturale, vă oferă o gamă variată de produse, adaptate diferitelor tipuri de evenimente.

APA MINERALA 0.5L

APA PLATA 0.5L

COCA COLA 0.5L

FANTA 0.5L

CAFEA

ZAHAR

LAPTE CONDENSAT

– SUC DE MERE LA 5L- 25 LEI/BUC

 -MINISANDWICIURI (SUNCA/SALAM DE SIBIU,UNT,CASCAVAL,ARDEI GRAS) – 35 KG

-PRAJITURI ASORTATE – 35 KG

-PLACINTA CU BRANZA DULCE /SARATA – 4 LEI/BUC

IN PRET NU SUNT INCLUSE PAHARE,SERVETELE SI LIGURITE. COMANDA SE POATE ONORA IN BAZA UNUI REFERAT DE NECESITATE COMPLETAT CORECT,CU NR.DE INREGISTARE DE LA REGISTRATURA SI CU SEMNATURA DNEI. PRORECTOR RALUCA SASSU. PENTRU A PUTEA ONORA COMANDA ,REFERATUL TREBUIE FACUT CU MAXIM 3 ZILE INAINTE DE EVENIMENT