Categories
Cămine

Cazare pe perioada verii

Stimați studenți,

 

Răspunsul pentru solicitările de cazare pe perioada verii a fost transmis prin e-mail. Studenții care au depus solicitare și nu au primit e-mail de confirmare se pot adresa prin e-mail către cazare.camine@ulbsibiu.ro .

Reducerile și scutirile de taxă, cuprinse în art. 22 al Regulamentului privind organizarea și funcționarea căminelor studențești ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu se aplică studenților pentru perioadele de activitate didactică și practică, conform structurii anului universitar.

Pentru a beneficia de reducere/gratuitate, studenții care desfășoară practică trebuie să prezinte adeverința de practică emisă de Facultatea de care aparțin, precum și documentele doveditoare pentru încadrarea în categoria de reducere (copiii personalului din învățământ, studenți orfani, studenți aflați în regim de protecție specială, studenți străini bursieri ai statului român, studenți cu handicap grav sau accentuat).

Pe perioada vacanței de vară, studenții angajați care sunt cazați în cămin nu beneficiază de reduceri/gratuități. Pentru acești studenți, cazarea pe perioada verii este o facilitate pe care Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu o oferă în afara perioadelor de activitate didactică și practică.